Menges Schoonmaak ...echt schoon

Menges Schoonmaak is een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf met een moderne kijk op het traditionele schoonmaakwerk. Wij werken landelijk en bieden samen met onze 150 medewerkers schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen, kinderdagverblijven, recreatiewoningen (met 100% kwaliteitscontrole en niet alleen steekproefsgewijs), glasbewassing, vloer- en gevelonderhoud, bouw- en opleveringsschoonmaak en detachering medewerkers voor huishoudelijke dienst, kantine, school of sporthal.

 

Waarom Menges Schoonmaak?
Wij onderscheiden ons door:

  • persoonlijk contact
  • snelle service
  • korte communicatielijnen
  • eerlijke en reële prijsstelling
  • continuïteit in organisatie en op de werkvloer

Die continuïteit wordt gewaarborgd omdat wij per klant vaste medewerkers inzetten die weten wat u belangrijk vindt en hoe u het werk graag uitgevoerd ziet. Als extra service overleggen onze objectleiders frequent met u over verloop, status en verder voortgang van de werkzaamheden.

Over onze medewerkers
Onze personele kwaliteiten komen tot uiting in door SVS opgeleide medewerkers, objectleiders met vaste werkplek op uw eigen locatie en goed geïnstrueerde medewerkers.

Wat vinden wij belangrijk?
Onze kernwaarden: doen wat je belooft, afspraken nakomen èn op tijd komen. Wij denken pro-actief mee, geven (on)gevraagde praktische adviezen en hebben als missie u te ontzorgen. …echt schoon.

Over Menges

190